Skip to main content

La necessitat de la internacionalització

Ja fa quasi 6 anys que a Amat Immobiliaris hem apostat fort per la internacionalització de la nostra empresa. Cap al 2011 varies circumstàncies ens van fer prendre aquest camí amb una visió sempre a llarg termini. Algunes d’aquestes circumstàncies van ser l’obertura d’una nova oficina a Barcelona ciutat, la comercialització d’un determinat producte molt enfocat a aquest tipus de client i, sobretot, la cerca activa de nous clients quan la demanda local estava del tot desapareguda a causa de la crisi.

La idea no va ser quedar-nos a Barcelona esperant els compradors estrangers, sinó anar-los a buscar als seus països d’origen. A nivell intern vam fer canvis per poder convertir-nos realment en una empresa Internacional (personal Internacional, nous serveis i procediments adaptats) i a nivell extern no hem parat de viatjar per fer conèixer la nostra marca arreu i per construir un conjunt de relacions que, amb el temps, ens han aportat molt coneixement i de servei, així com clients. Els viatges han servit per visitar directament clients i col·laboradors, assistir i ser expositors en fires i en la participació activa en diferents congressos immobiliaris.

Avui en dia podem dir que tenim relacions fluides i constants amb els millors agents immobiliaris dels principals mercats i ciutats arreu del món. Si fem balanç, en poc temps hem estat varies vegades a Itàlia, als Estats Units, a Suïssa, a França, a Mònaco, a Alemanya i d’altre a la Xina. I, abans d’acabar l’any, passarem per UK, Portugal i una altra vegada a la Xina.

En el fons, això només acaba de començar. Encara tenim molta feina a fer però, a dia d’avui, rebem clients de forma fluïda interessats en Barcelona i el seu entorn, i també som capaços de trobar una propietat a qualsevol part del món a qualsevol del nostres clients.

A part de contactar amb nosaltres per buscar propietats a l’exterior, des de ja fa un temps tenim un buscador internacional a la nostra web Amat Luxury:

http://amatluxury.com/es/internacional

Guifré Homedes

Director d’oficina