Skip to main content

Eurostat afirma: El preu a Espanya creix el doble que a l’Eurozona

Durant els últims 12 mesos els augments de preus a Espanya han estat més del doble en relació a la mitjana de l’eurozona.

Fins al final del primer trimestre de 2016 els habitatges a Espanya han incrementat el seu valor en una mitjana de 6,3%, mostren les dades d’Eurostat. Aquestes dades confirmen que es tracta de gairebé el doble de tots els altres països de la zona euro. També ens indica que és el vuitè trimestre consecutiu en què els preus dels immobles a Espanya s’han incrementat des del tercer trimestre del 2007 .

 ” Les propietats espanyoles són ara a un preu al voltant de 32 % menys del que ho eren a mitjans del 2008, segons les dades, el que significa que mentre que els valors estan pujant – i ho han estat des de fa dos anys – els preus que demanen encara estan bastant per sota dels assolits fa vuit anys ‘ Ian Clover

 Aquesta situació del mercat suggereix que hi haurà una correcció de les seves condicions que permetrà a un ‘retorn lent i manejable pel creixement ” tant per ” la demanda interna com externa ” gràcies també a l’augment de la facilitat de préstecs per part dels bancs.

Més info: Yourviva