Skip to main content

Una cova de luxe per 200 mil euros

Una cova de luxe de 250 milions d’anys ha esdevingut la casa d’Angelo Mastropietro, un italià que ha invertit en ella ni més ni menys que 200 mil euros. La construcció, localitzada al bosc de Wyre, Worcestershire, Anglaterra, va ser habitada gairebé 8 segles, fins al 1962 i, després de més de 50 anys abandonada, aquest ex-directiu de RRHH va decidir reformar-la i convertir-la en la seva llar el 2010.

 

Construcción cueva

Aproximadament 5 anys més tard, el ja conegut coml’home modern de les cavernes‘ va acabar les reformes convertint la cova, amb les seves pròpies mans, en un habitatge de luxe i confort amb res a envejar a les grans construccions.

El resultat ha estat una casa de 65 m2 de luxe, ja que disposa d’il·luminació LED, Wi-Fi, calefacció i, per descomptat, un extens bosc-jardí d’una hectàrea. Totes aquestes comoditats han costat una inversió de 100.000 euros!

 

sala de estar2

sala de estar

salón

recibidor

baño

baño 2

cocina

Mastropietro va descobrir la cova el 1999 on es va refugiar d’una tempesta mentre passejava per les pistes forestals del bosc i ara, després d’haver passat una dècada treballant a Austràlia com a director de recursos humans, es va assabentar que era a la venda es va fer amb ella.

El seu cognom ja ho diu tot: “mestre tallador de pedra’ en italià, així que sembla que aquest projecte vital on s’ha refugiat després de ser diagnosticat amb esclerosi múltiple, era el seu destí.

Actualment la cova té també una habitació per llogar. Per només 280 € per nit, pots allotjar-te en una cova prehistòrica amb tots els luxes del segle XXI.

 

dormitorio

——-

Fotografies http://www.therockhouseretreat.co.uk/