Skip to main content

Saul Cohen: “Factors Clau: Professionalitat, màrqueting de qualitat i implicació”

Boston_Back_Bay_reflection

Luxury Real Estate Conferences és una barreja de tecnologia, mercats i professionalitat i sempre buscant situacions beneficioses. Quan parlem sobre experiència, Saul Cohen és probablement un dels millors comercials amb qui es pot conversar. Ens vam conèixer a València el 2013, però va a ser aquest any a Seattle quan hem pogut passar una estona parlant. Ho vam estar fent principalment sobre mercats i, més tard, vaig tenir la sensació de que cada paraula que deia era important.

Saul és el President i Co-fundador de Hammond Residential Real Estate, la companyia immobiliària lider a l’àrea de Boston. A continuació us deixo amb algunes respostes d’en Saul. No us perdeu els factors clau!

Ens pots explicar una mica sobre la teva companyia i el seu mercat?

Els serveis de Hammond Residential Real Estate s’estenen més enllà de la ciutat de Boston, a través de 96 poblacions, amb 18 oficines i 370 agents. Estem orgullosos de ser reconeguts per la nostra reputació d’honestedat meticulosa i conducta ètica. Hammond treballa amb tots els rangs de preus i és particularment coneguda per la seva presència al mercat d’alt standing.

Saul

“Factors Clau: professionalitat absoluta, màrqueting de qualitat i gran implicació pel benestar dels clients”

Rebeu moltes sol·licituds de clients internacionals interessats en comprar? De quins països vénen?

L’àrea de Boston és molt cosmopolita: 17 escoles superiors i universitats, gran diversitat de població, hospitals generals, institucions de recerca, institucions de crèdit, i un tranquil estil de vida.

Inversors internacionals han descobert les oportunitats del sector immobiliari a Boston i molts compradors estrangers hi estan interessats per les institucions mèdiques i de recerca, així com per les seves universitats.

Tens molta experiència al sector immobiliari i vas ser premiat amb el Luxury Real Estate Lifetime Achievement Award a l’octubre de 2014. En relació a això, quins són els factors claus per ser una companyia d’èxit al sector immobiliari? 

Els factors claus són: professionalitat absoluta, màrqueting de qualitat i gran implicació pel benestar dels clients.

Des del teu punt de vista, quins són els beneficis de pertànyer a associacions com Luxury Real Estate?

L’àmplia projecció de Luxury Real Estate ens exposa a nous compradors, als actuals avenços al camp del sector immobiliari, al contacte amb els millors professionals del sector immobiliari del món i a addicionals recursos de màrqueting.

Coneixes Barcelona? Què penses que a la gent li agrada de la ciutat?

Desafortunadament, no he estat encara a Barcelona, tot i que he visitat alguns llocs d’Espanya.

 Guifré Homedes

International manager