Skip to main content

Entrevista a Tom Tezak de Wailea Realty, Hawaii

Acabo de conèixer a Tom fa unes setmanes a la Luxury Real Estate a Seattle. Vaig tenir la sort d’estar assegut al seu costat durant el sopar de gala i vam tenir una interessant conversa sobre les nostres empreses i els nostres mercats. A més els dos estàvem de sort perquè les nostres empreses van ser guardonades durant la Gala!

IMG_7968

Com sempre intentem explicar, aquestes conferències són tan importants perquè tots aprenem dels millors i, quan som a casa, tenim l’oportunitat de millorar les nostres companyies.

A continuació Tom parla de la seva empresa, el mercat immobiliari i, el que és més important, Maui. Després de la lectura podeu prendre alguns minuts per veure aquest vídeo i entendre per què Maui és tan especial

 

Pots explicar una mica sobre la teva empresa i el seu mercat?

Wailea Realty està localitzat a l’illa de Maui, a les illes hawaianes. El nostre mercat és predominantment habitatges de luxe i condominis, tant per als compradors d’habitatge principal i segona residència. Els nostres preus van des de $ 300.000 als $ 45 milions de dòlars. La nostra empresa és una oficina boutique amb 37 agents ubicats en un centre comercial de luxe d’alt trànsit al districte turístic de Wailea.

Reps molts compradors internacionals interessats en invertir a Maui? Si en te internacionals, de quins països procedeixen?

Sí, en tenim una bona quantitat de compradors de Canadà, Austràlia, el Japó,…i també estem veient l’inici d’alguns compradors xinesos, però no en grans quantitats. També comptem amb una petita quantitat de compradors europeus que semblen venir per al surf de vela.

Maui és molt conegut com una destinació de vacances, però què passa amb els seus compradors, per què compren allà? Casa de vacances? Jubilació? Inversió?

La raó més comuna dels compradorsa Maui és el clima. Tenim el clima perfecte gairebé tots els dies de l’any, amb temperatures que oscil·len entre 27 graus i 30 graus durant tot l’any i molt poca pluja. Els nostres compradors tendeixen a ser entusiastes de l’aire lliure, molt actius i els encanta estar prop de l’aigua. Tenim compradors que es mouen aquí a temps complet, molts meitat de l’any i un munt de compradors que surten durant setmanes i lloguen la seva casa als turistes quan no hi són aquí.

Des del seu punt de vista, quins són els beneficis de pertànyer a associacions com Luxury Real Estate?

LRE és una gran organització i proporciona als membres una gran oportunitat d’oferir la nostra exposició a llistats de clients, als compradors de tot el món, així com ser capaços d’ajudar a qualsevol dels nostres clients que busquen comprar en altres comunitats amb un agent professional amb qui es podem connectar. Coneixem el calibre dels agents en la nostra organització i sabem que rebran un servei excepcional.

Coneixes Barcelona? Què creus que agrada a la gent de la ciutat?

Desafortunadament no he estat a Barcelona, ​​però ara que us conec, és a la meva llista … Espero veure’ls aviat!

 

Guifré Homedes

International manager