Skip to main content

On viuen els famosos?

Descobrim les propietats on viuen els famosos i, bones notícies, algunes d’elles són a la venda. Potser, estalviant una mica, algú de nosaltres podria veure’s dormint a la mateixa habitació on ho feia Ricky Martin o Nicolas Cage. Atents!

1. Moby

 L’apartament d’aquest músic, compositor, DJ i fotògraf surt a la venda per 5 milions d’euros. Està situat al barri NoHo de Nova York. Va ser dissenyat pels arquitectes Ogawa/ Depardon amb acabats d’alta qualitat. Tot un privilegi al centre de Nova York!

 

 

2. Gerard Depardieu

Després de la polèmica que va haber-hi en relació a la seva evasió d’impostos al viure i declarar els seus beneficis mitjançant la compra d’una casa a Néchin, a la frontera amb Bèlgica, va posar a la venda la seva mansió parisina del segle XIX situada al barri de Saint Germain per 50 milions d’euros.  La casa ja ha estat adquirida per un comprador desconegut.

 

3. Família Forbes

La família Forbes, propietària de l’editorial que publica cada any la llista dels més rics del món, bé podria ser-hi inclosa. Els Forbes són propietaris de l’illa Naushon, a un arxipelàgic prop de Massachusets, un espai natural envoltat de boscos. L’illa, que mesura 11 km de llarg, te 19,18 km2 i població de 30 persones. Aquesta ha estat de la familia Forbes desde que John Murray Forbes la va adquirir fa segle i mig.

 

4. Ricky Martin

La que va ser casa de Ricky Martin està a la venda per 21 milions de dòlars des de principis de 2015. La propietat es troba davant Bahía Vizcaya, a North Bay Road, on han viscut altres “celebrities” com Jennifer López o Matt Damon. La mansió, construïda al 1937 i de gairebé 9000 peus, consta de dues plantes, 6 habitacions, 6 banys, sostres alts i una piscina a l’aire lliure.

5. Nicolas Cage

Al 2006, l’actor va adquirir per 3 milions de dòlars l’illa Leaf Cay, un paradís de platges de sorra situat a la cadena d’illes Exuma, a les Bahamas. Ha estat catalogada com una de les més maques de tot l’arxipèlag per les seves palmeres tropicals i un petit estanc d’aigua dolça. És una illa de fàcil accés amb tots els serveis amb un total de 16 hectàrees que consta d’una residència principal, la de l’actor, que va vendre al 2006,  amb 300 m2, 3 dormitoris, 3 banys, porxo, ampli sala, menjador i cuina.

A més a més, un edifici d’oficines i serveis de 1750 m2 amb gimnàs, biblioteca, bugaderia…I 2 cases d’hostes amb 3500 m2 amb capacitat per a 7 persones amb totes les comoditats, i un apartament de dues plantes.

6. Cristiano Ronaldo

El futbolista acaba d’adquirir un apartament de super luxe a l’edifici de Donald Trump, The Trump Tower, per “només” $18,5 milions. Es troba a la 5ena Av. i fa ni més ni menys que 232 m2, té 3 dormitoris i 3 banys. L’interior  “carregat” o d’estil “maximalista”, de l’apartament va ser dissenyat per Juan Pablo Molyneux.

L’immoble té vistes al Central Park, al riu Hudson i a l’Empire State.

Este Es El Nuevo Apartamento De $18.5 Millones de Cristiano Ronaldo en la Torre Trump

Este Es El Nuevo Apartamento De $18.5 Millones de Cristiano Ronaldo en la Torre Trump

Este Es El Nuevo Apartamento De $18.5 Millones de Cristiano Ronaldo en la Torre Trump

7. Paul McCartney

L’ex cantant de “Els Beattles” s’ha gastat més de $15 milions en aquest penthouse a la ciutat de Nova York, de tres pisos repartits en 325 m2 amb 5 banys i 4 dormitoris amb llum natural i vistes increïbles de Nova York.

Echa Un Vistazo Al Nuevo Penthouse De $15.5 Millones De Sir Paul McCartney En La Ciudad de Nueva York

Echa Un Vistazo Al Nuevo Penthouse De $15.5 Millones De Sir Paul McCartney En La Ciudad de Nueva York

Echa Un Vistazo Al Nuevo Penthouse De $15.5 Millones De Sir Paul McCartney En La Ciudad de Nueva York

Echa Un Vistazo Al Nuevo Penthouse De $15.5 Millones De Sir Paul McCartney En La Ciudad de Nueva York