Skip to main content

Una Eco mansió de luxe al mig del desert

 

Aquest oasi de 12,5 milions de dòlars es troba al desert de Mojave, Nevada,  i compta amb totes les comoditats que puguin sorgir quan et trobes al mig del no res. Travessar la porta d’entrada, de teca i 4 metres d’alçada, és com entrar en un oasi d’oci, luxe i entreteniment. La casa, de tres plantes,  compta amb bolera, sala de cinema, piscina, celler, terrassa i solàrium. És d’un estil modern, asimètric i, sobre tot, ecològic. L’habitatge produeix 10 kilovolts d’energia neta gràcies a la gran part de la casa que s’ha destinat com a receptora d’energia solar. El seu emplaçament i arquitectura la fan única, ja que contrasta la solitud de la seva localització amb la bulliciosa i lluminosa Las Vegas.

9

 

1

Al pati, amb un forn de pedra per fer pizzes a les festes amb amics, confereix un espai únic envoltat per un paissatge espectacular i una infinity pool just al costat.

3

2

12

No manca tampoc l’oci per compartir, amb una partida de bitlles i billar, o gaudir en solitari, amb una sessió de spa.

 

7

És clar que en una mansió tan espectacular no hi podia faltar la sala de cinema, un espai impresscindible si tenim en compte que un centre comercial no el trobarem al desert!

4

La cuina és digna del somni de qualsevol cuiner, així com la bodega o la sala, per celebrar reunions de famílies nombroses…

 

6

8

13

 

Entre les 9 habitacions i altres tants banys trobem aquests meravellossos espais de relax i intimitat que, a més, compten amb vestidors gairebé tan grans com botigues de roba.

 

10

11

 

5

14

15

Us imagineu viure en un lloc així? Envoltats de natura, allunyats de gairebé tot però amb moltes més comoditats que a una gran ciutat.