Skip to main content

8 llocs espectaculars on passar la nit

Ja a ple estiu ha arribat el moment d’organitzar les vacances. Per tots aquells que busquin noves experiències hem escollit  llocs arreu del món on dormir es converteix en tota una aventura!

 

  1. El Cósmico

Un allotjament on podràs escollir dormir a una tenda Tipi, una autocaravana, una tenda de campanya o un Yurt en mig d’una zona àrida de Texas, molt a prop de Mèxic. A més a més, organitzen concerts, i d’altres activitats poc pròpies d’un hotel qualsevol…

tendTenda

tp-nightTipi

yurt1Yurt

caravana                                                                                            Caravana

 

2. Ice Hotel

Què millor que un hotel fet de gel per refrescar aquests dies de calor? A Suècia trobem aquest acollidor palau de gel on podreu gaudir de l’experiència de dormir a -5 graus a partir del mòdic preu de 340€ la nit.

 

ice3

ice

ice2

3. Dog Bark Park In

Bé, no sabem com definir exactament aquest allotjament. El que està clar és que els seus propietaris són grans amants dels gossos. Aquest hotel en forma de gos Beagle, a idaho (EEUU), es troba al Top 20 dels allotjaments més divertits i originals, elaborat pel London Times. Els hostes entren per la cua del gos i pugen a la segona planta, el cap del beagel, on es troba el dormitori.

El seu interior està decorat amb motius “canins”, tant a les peces de mobiliari, com en les amenities. Ah, s’accepten mascotes, per descomptat! Podeu gaudir d’aquesta experiència canina per 98$ la nit.

beagle2

beagle

interior beagle

4. Hotel Càpsula

Molta gent pensa que és com dormir a un nínxol però, evidentment, amb més comoditats. Al Japó són allotjaments ocupats principalment per homes de negoci que surten tard de l’oficina, van de karaoke i perden l’últim tren bala per tornar a casa, a uns quants km de la capital.

Cada compartiment disposa de televisor, aire condicionat, ràdio despertador, coixí i mirall. Una vegada dins són molt més grans i menys claustrofòbics del que semblen! La nit surt per uns 15€ la nit.

 

capsule

capsule 3

capsule2

5. Jumbostay

Mentre uns avorreixen dormir en avions mentre viatgen d’una ciutat a una altra, alguns escullen un jumbo, a terra, per allotjar-se. Per 85$ pots gaudir d’un espai bastant confortable escollint una de les 29 habitacions de què disposa. L’hotel-avió es troba a Suècia, a l’aeroport Stockholm-Arland.

jumbo3

jumbo

jumbo2

6. Kakslauttanen Hotel

Aquest espectacular hotel àrtic a Lapònia, prop de la casa del Pare Noël, ofereix una estància espectacular al mig de la natura. L’hotel compta amb diversos tipus d’allotjament: iglús de neu i de vidre al mig del no res, cabanes al més típic estil nòrdic i casetes tradicionals. A dins dels iglús s’està a uns 5 graus negatius però l’hotel proporciona sacs de dormir especials per aquestes temperatures. El més impressionant són les vistes dels estels i aurores boreals que es poden contemplar còmodament estirat al llit del teu iglú de vidres. La seva ubicació és ideal per practicar esports de neu i senderisme.

kekl

iglu

cabana

7. Cabanes als arbres

No cal anar-se’n massa lluny per gaudir d’una experiència diferent. A Sant Hilari Sacalm, al costat de Barcelona i en plena natura, es troba l’hotel “Cabanes als arbres” on es fa realitat el somni de molts de tenir una “caseta de l’arbre”. Amb totes les comoditats, és una forma de contacte directe amb el medi ambient. Hi ha 10 tipus de cabanes per escollir i totes tenen les seves particularitats. A totes elles, però, se serveix l’esmorzar amb una cistella que s’ha de recollir mitjançant una corda des de la mateixa cabana..

cabana

cabana3

 

cabana2

8. Skylodge Adventure Suites

Els penjats i amants de les alçades trobaran en aquest allotjament un estímul indescriptible. Aquest impressionant hotel es troba a les muntanyes del Perú, i està format per tres càpsules de 7,5 metres de llarg i 2,5 d’ample, penjades a més de 400 metres, als Andes. Cada mòdul compta amb 4 llits, menjador i lavabo. Com és d’esperar, la il·luminació és completament natural gràcies a les seves parets de vidre, el que també permet unes espectaculars vistes sobre la Vall Sagrada dels Incas, a Cuzco.

Si esteu disposats a passar una nit penjats prepareu la butxaca ja que la nit costa, ni més ni menys, que 600 euros.

capsula3

capsula2

capsula