Skip to main content

Ken Jacobs: ” Amb l’experiència venen lligats el respecte i la confiança”

Vaig conèixer en Ken el 2013, durant el Luxury Real Estate Symposium que va tenir lloc a València. Des d’aleshores, com els nostres mercats estan un a cada punta de la Terra, intento mantenir el contacte amb ell i la seva companyia per internet i intercanviar, de tant en tant, algun correu electrònic que altre. Com llegirà seguidament, Ken i el seu equip són capaços de vendre propietats arreu del món, començant per la seva oficina a Sidney. Són un exemple de confiança, assessorament i servei. Si us plau, gaudeixi de l’entrevista i si vol conèixer més sobre la companyia d’en Ken Jacobs faci un cop ull al seu web www.kenjacobs.com.au.

Ken Jacobs_1Ens pots fer cinc cèntims sobre la teva companyia i el seu mercat?

Som una agència boutique especialitzada en l’alt standing del mercat residencial. Tot i que estem instal·lats als voltants de l’est de Sydney, no tenim fronteres geogràfiques i simplement ens centrem en l’alt standing de diversos mercats així com en els requeriments específics de cada client.

A banda de vendre diverses de les propietats més cares que s’han venut a Australia, hem venut un nombre significant de propietats a llocs tan diversos com Singapur, Fiji o Barcelona.

Des del teu punt de vista, quins són els beneficis de pertànyer a una associació com Luxury Real Estate?

Un benefici fonamental de pertànyer a un grup d’aquestes característiques és la perspectiva internacional que ofereix. De totes maneres, el que més significa per a mi són els contactes que he fet amb altres membres que són al top del seu camp, així com la informació que comparteixo amb ells.

Creiem que oferiu un servei i un assessorament molt exclusiu als vostres clients. En què es diferencia el vostre servei del dels vostres competidors?

En essència, el meu negoci ofereix un servei d’assessoria a mida basat en la qualitat i en la creença fonamental de què amb l’experiència venen lligats el respecte i la confiança. De la mateixa manera, nosaltres només tractem amb l’alt standing excloent la resta. Tot i perdent el mercat estàndard, aquest posicionament ens ofereix una visió única del pensament i les motivacions dels compradors i venedors amb alts patrimonis.

Conèixes Barcelona? Què creus que agrada de Barcelona a la gent?

Vaig tenir la sort de passar algun temps a Barcelona l’any passat. És una gran ciutat amb diversos atractius. La gent és amable, l’arquitectura molt maca i una situació i clima que aporten encant a la ciutat.