Skip to main content

Barcelona, ciutat amiga dels animals

weimaraner-369163_1280Ghandi va dir una vegada “La grandesa d’una nació es pot jutjar per la manera en què es tracta als seus animals” i tenia bastanta raó. En aquest sentit Barcelona és una GRAN ciutat!

Barcelona té censats 700.000 gossos i gats; el que significa que el 15% de la població té un d’ells! Tenint això en compte, és obligatori dir que la nostra ciutat té importants lleis i regulacions que protegeixen i tenen cura de les nostres mascotes. De fet, és la ciutat més avançada d’Europa pel que fa als drets dels animals, essent declarada una “ciutat no sacrificadora” després d’haver abolit el sacrifici d’animals a les gosseres.

L’any passat es va aprovar una nova llei: els gossos poden anar en metro. Aquesta és una de tantes altres que donen més qualitat de vida als nostres petits i peluts amics. Per exemple: assegurar les millors condicions d’estança a les botigues d’animals, la prohibició de tinença de primats així com la obligació d’esterilitzar a gossos i gats per tal d’evitar la sobre població.

Si planeges venir a viure a Barcelona i tens gos o gat seran benvinguts! Hi ha molts parcs exclusius per a ells on seran molt feliços. Tenim fins i tot un parc aquàtic!

No ens equivoquem al afirmar que la nostra ciutat és realment amiga dels animals!