Skip to main content

Barcelona es vesteix de Nadal!

Cada any per aquestes dates, la nostre Ciutat, Barcelona, llueix les seves millors gales per celebrar les festes de Nadal.

bcn xmas

En aquests moments tenim una ciutat en obres. Molts i molts carrers pateixen problemes de trànsit per unes obres necessàries, per tal que la nostra ciutat continuï sent un referent d’un bon estil de vida. És veritat que aquestes actuacions molesten al dia a dia dels ciutadans, però cal mirar i pensar en el futur. Com canviarà la Diagonal quan estigui tot acabat!!!

Totes aquestes obres no han impedit que la nostra ciutat s’engalani, que es posin les llums – algunes molt millorades-, que es facin les ornamentacions necessàries, que les botigues dissenyin  els millors aparadors i que els ciutadans surtin de compres omplint els carrers.

Els temps han canviat. Abans el tret de sortida de les festes de Nadal tenia a veure amb una celebració religiosa, la Puríssima, ara el tret de sortida el dóna el “shopping Night”.  La qüestió important és què durant més d’un mes podem viure i veure una ciutat amb una decoració diferent, una ciutat que convida a passejar, a badar, a comprar…Una ciutat encara mes “friendly”, si cap.