Skip to main content

Gaudir de l’estiu a Barcelona amb les seves terrasses

Casa-Mila

Des de juny a setembre a la nostra Ciutat de Barcelona podem gaudir de moltíssimes i diferents possibilitats.

Si volem fer un còctel, sopar, prendre una copa al centre de la Ciutat, podrem anar per exemple a la terrassa de l’Hotel Omm, des d’on podrem veure la Casa Milà o la Sagrada Família. Una altra opció és la terrassa del senyorial Hotel Majestic, o bé a la modernista Casa Batlló.

Els que els hi agrada gaudir de la proximitat del mar tenen moltíssimes possibilitats, des de la gran quantitat de restaurants ubicats en front de les platges de la ciutat, fins a les meravelloses terrasses del Museu d’història, anomenada “Sunset in Barcelona” , o la de l’hotel Duquessa de Cardona” al Passeig de Colom , front el Moll de la fusta.

Pels que els hi agradi l’enrenou, la multiculturalitat la Rambla pot ser el lloc ideal, allà hi trobarem el Restaurant Attic amb la seva gran terrassa, o l’hotel Neri amb el seu jardí interior.

Si busquem zones més tranquil·les, podem anar a Montjuïc, o al jardí de l’hotel Juan Carlos, o inclús podem anar a gaudir d’un sopar amb estrelles a L’Observatori Fabra on tindrà una vista impressionant de la ciutat.

Només has de triar com vols gaudir de l’estiu a la ciutat de Barcelona.