Skip to main content

Navegant per la Costa Brava

Des de la frontera francesa fins al Maresme, De Portbou a Blanes, la Costa Brava ens ofereix més de 200 km de fantàstiques platges, íntimes i acollidores cales d’aigües calmades, pintoresques vil·les marineres, grans i petits ports esportius i pesquers, grans penya-segats i pinedes que arriben fins al mar.

La millor manera de descobrir aquesta personalitat única de la Costa Brava és des de l’aigua. A cada port de la Costa Brava trobem vàries empreses que ens ofereixen tot tipus d’alternatives per poder gaudir de la costa des del mar.

Si anem amb nens podem optar per llogar un patí, amb tobogan inclòs, diversió assegurada.

patins

Si sou més esportistes i voleu descobrir llocs inhòspits, coves pràcticament secretes i cales inaccessibles a peu, la millor proposta és un caiac o una piragua, sols o acompanyats. Diàriament trobareu diferents sortides en grup on us donaran tot l’equip necessari per gaudir d’aquesta sensació única. Uns minuts d’explicacions i llestos per anar a l’aigua.

activitats-esportives

Si voleu un dia de diversió, relax i bones vistes podeu triar el lloguer de vaixell amb capità, ja sigui una llanxa, un veler o un catamarà.

Depenent del mitjà escollit podrem recórrer més o menys costa. A la Costa Brava és indiferent on comencem la ruta, sempre trobarem fantàstics paisatges, pobles i cales.

boatUna de les possibles rutes és en veler, sortint de St. Feliu de Guixols, per exemple, magnífica localitat on es celebra el prestigiós festival de La Porta Ferrada durant els mesos de juliol i agost.

Amb una sortida de 4 hores al matí podem organitzar una jornada ideal. Sortim del port de St. Feliu de Guíxols  a les 10h i arribem gairebé 1 hora després a una cala prop de Tossa de Mar.

Passem un matí de navegació, nedant, veient bons paisatges, prenent el sol i descobrint alguna cova, acompanyats de bona música.

De tornada a port és ja hora de dinar, res millor que buscar un bon peix, una típica paella o un deliciós arròs caldós.

Podem acabar la jornada passejant pel passeig marítim, passant pel Casino i pel Monestir, que inclou La Porta Ferrada.

Lloguer d’embarcacions:

http://www.renteolo.com/ca/

http://llautsivelers.com/

http://www.vadevela.com/

http://www.velanomada.com/

 

Restaurants St. Feliu de Guíxols:

http://www.portguixols.cat/

http://www.bahia.cat/

http://www.restaurant-isern.com/Benvinguda.html

http://caudelpescador.com/