Skip to main content

Des de mitjans de la primavera fins el començament de la tardor, Catalunya i Barcelona són la terra de la música

music-festival

Si t’agrada la música, Barcelona i Catalunya són el teu lloc, perquè acullen molts i diferents festivals de música d’èxit. Pop, jazz, rock, electrònica, crooners, folk i molts altres estils són alguns dels tipus de música dels quals pots gaudir. Aquests festivals de música atrauen a molts famosos i reconeguts artistes de música d’arreu del món…Elton John, Tom Jones, Carla Bruni, Zubin Metha, Mogwai, Pixies, Caetano Veloso, Massive Attack, Richie Hawtin, Bryan Ferry, Lana del Rey, Kevin Costner, Pet Shop Boys… una inacabable llista d’artistes.

És el millor moment per gaudir de la vida de Barcelona… sol, bona temperatura, nits agradables, gent que passa el temps a les terraces i a les platges… només vivint i gaudint dels millors artistes del món.

Aquests són alguns dels festival de referència que solen tenir lloc durant aquesta època:

Primavera Sound (Barcelona), Sónar (Barcelona), Festival de Pedralbes (Barcelona), Vida Festival (Costa de Barcelona), Festival Cruïlla Barcelona (Barcelona ), Festival Porta Ferrada (Costa Brava) and Festival de Cap Roig (Costa Brava).