Skip to main content

8è Simposi Anual Internacional de Luxury Real Estate a Mónaco

8th-Symposium

Ja fa tres anys que assistim al Simposi Internacional que organitza Luxury Real Estate cada mes de gener. L’edició d’enguany, ha estat especialment interessant. Va tenir lloc a Montecarlo (Mónaco) del 21 al 23 de gener.

Aquest tipus de conferències ens permet conèixer agents immobiliaris de tot el món que estan especialitzats en el mercat de l’alt standing. Alguns ja fa tres anys que anem coincidint, d’altres els coneixem de nou a cada conferència. A poc a poc, aquestes coneixences ens permeten anar construint una xarxa de relacions que gradualment ens aporten i hi podem aportar recomanacions de clients per a tots els mercats.

En aquest simposi es va parlar de varis temes que ens afecten i tenen influencia al nostre mercat habitual, destacar la conferència sobre la Relació actual entre els Permisos de Residència, Nacionalitat i inversions immobiliàries, i també la conferència sobre Mercats internacionals i com aproximar-s’hi. En aquest darrer cas vam veure diferents experiències de gent que fa anys que treballa, i gent que just comencen, amb els mercats asiàtics. També fer especial menció a tots els coneixements compartits en temes de màrqueting, realment es van projectar uns vídeos més que interessants fets per agències immobiliàries presents al simposi. Com cada any, també, cada participant va fer una detallada explicació del seu mercat, preus, tendències, perfils de compradors, etc.

Un cop ja a casa, tot el que hem après aquests dies ens serveix per millorar el nostre servei i introduir noves idees a tots nivells de l’empresa, des de màrqueting fins a com arribar a certs mercats internacionals. A més, tenim un bon grapat de coneixences que cal anar enfortint per millorar l’exposició de les nostres propietats i poder atraure compradors de diferents països.

Galeria d’imatges del 8è Simposi Internacional Anual de Luxury Real Estate