Skip to main content

9 condicions importants al teu barri

Quan busqueu la casa perfecta hi ha moltes coses que cal tenir en compte, no només la propietat, sinó la vida al mateix barri. Quedar-se una casa o pis només pel seu disseny  podria ser suficient, però està molt lluny de la realitat. Trobar el lloc perfecte per viure requereix un petit esforç i s’han de tenir en compte totes les prioritats personals i de la familia.

Aquí us recomanem 9 coses a tenir en compte a un barri. Assegureu-vos que hi són a la vostra llista abans de mudar-vos!

1. Districte escolar

Neighborhood Amb nens o sense, aquest tipus de barris sempre són una bona opció. Si estàs buscant una zona segura amb gent que te cura sobre on volen viure, aleshores no necessites buscar més.

2. Estil de propietat

Tot i que l’estil d’una llar és subjectiu, l’estil de les coses marca una gran diferència a la vida. Tot el que hi ha casa teva diu alguna cosa sobre tu. I l’estil o disseny de casa teva no és diferent.

Neighborhood

3. Transport públic

Tot i que estar prop del transpor tpúblic incrementarà el preu de la propietat , és necessari preguntar-te com és d’important en el teu dia a dia. Ho necessitaràs?és important que estigui a propo o lluny del bus/tren?

 

Neighborhood

4. Construcció vella o nova?

Aquesta és la qüestió.

Estàs buscant una casa amb encant històric o una nova? Depenent d’això el teu barri serà diferent. Probablement un barri en una població antiga tindrà edificis vells amb identitat i encant, enlloc de zones noves amb projectes d’obra nova. Tot dependrà del teu gust!

 

5. Parcs i muntanyes

A tothom li agraden els parcs i les zones verdes on anar a fer un passeig buscant aire fresc els caps de setmana o després d’una dia dur a l’oficina. Un bon parc als voltants de casa teva por millorar el teu estil de vida. Així que, esforçat més per trobar un barri vers on gaudir amb la família, el gos o la parella durant el teu temps lliure.

Neighborhood

6. Rati de criminalitat 

Una cerca del rati de criminalitat és obligatori. No l’evitis només per estalviar temps! Aquesta informació és fàcil de trobar així que no destrossis la teva inversió en una llar només per no haver-te interessat el suficient.

7. Vida nocturna i diària del barri

és important visitar l’àrea de dia i de nit. De ben segur l’atmosfera no serà la mateixa a diferents hores. Un ha de saber si és una zona tranquil·la o bulliciosa. Dependrà del tipus de vida que es vulgui portar.

8. Comoditats

Una llista de certes comoditats és essencial tenir en compte.No és necessari tenir només creuant el carrer tot el que necessitem però, al menys, a prop. Tot dependrà de les necessitats de cadascú. De fet, segurament hi ha un grapat de comoditats o serveis comunitaris que mai hauràs considerat abans, Però ara és un factor a tenir en compte per apuntar a la llista de necessaris.

Neighborhood

9. Serveis 

La proximitat de botigues, supermercats, escoles i d’altre tipus de serveis ha de ser essencial. Si no és a prop de casa teva, al menys que tingui accés ràpid. La proximitat de serveis diaris t’arregla el dia!