Skip to main content

3 Cuines que t’enamoraran

 

 

  • Una cuina espaiosa i práctica a Sant Cugat

Aquesta estupenda cuina, completament equipada i d’un blanc impol·lut que aporta amplitud, es troba a una fantàstica casa distribuïda en 3 plantes més estudi, i ubicada a 5 min. caminant de l’estació de Valldoreix, a Sant Cugat. El més destacable de la cuina són els seus finestrals que donen al jardí i aporten molta llum durant tot el dia. A més, disposa d’una zona office amb un gran espai per col·locar una taula i gaudir dels àpats familiars.

Més info. +

 

  • Un fantàstic cor de la llar 

Aquesta és una preciosa cuina totalment equipada amb gran office que se situa just al centre de les tres plantes d’aquesta espectacular llar. Es tracta d’una cuina moderna, amb electrodomèstics i materials d’alta qualitat i un gran espai central office que es pot utilitzar també com a espai de treball.

Més info + 

  • Cuina amb personalitat a Sant Cugat

Una cuina singular on les hi hagi, amb un marbre de color únic. Aquest espai és diàfan, ampli, amb àrea office generosa i plena de llum gràcies als finestrals i la porta de vidre que dóna accés al jardí de 800 m2 que envolta tota la casa, que gaudeix d’una distribució molt funcional. La situació de la propietat és immillorable, en una àrea residencial envoltada de parcs i jardins i a 6 minuts caminant dels FFGC. Gaudeix d´una distribució molt funcional; espais amplis i diàfans, molt lluminosa. A l´exterior la casa disposa de 2 porxos amb accés directe al jardí de 800 m2 que envolta tota la casa.

Més info +