Skip to main content

Entrevistem a Colin Kingsmill de Laurier Partners

El gener passat vam organitzar juntament amb els nostres col·legues de Luxury Real Estate l’11è Simposi Anual Internacional de Barcelona. Colin Kingsmill va ser un dels ponents principals i la seva opinió sobre les estratègies de màrqueting i vendes va ser com l’aire fresc, una cosa nova per pensar i millorar els nostres negocis. Per tant, val la pena llegir aquesta entrevista i explorar les possibilitats amb Laurier Partners.

collin k entrevista luxuryCollin, pots explicar una mica sobre la teva experiència al sector immobiliari?

Vaig començar a treballar al sector immobiliari fa uns 15 anys a Vancouver, Canadà. Vaig treballar per a un operador turístic que era el més gran d’Amèrica del Nord en aquell moment. vam desenvolupar i operar estacions d’esquí, golf i platja a Canadà, Estats Units i Europa. També vam fer les vendes immobiliàries i màrqueting de tercers desenvolupadors de tot el món.

He treballat en projectes immobiliaris de Bora Bora a les Maldives i Tailàndia, així com a Montenegro. Ara estic amb seu a Londres centrat en el mercat del sector immobiliari de luxe.

Durant l’últim Simposi Internacional que has compartit amb nosaltres les teves idees sobre el que has definit com una “nova era” que estem vivint, es pot ressaltar els punts clau per tenir èxit en aquesta “nova era”?

– El primer pas és reconèixer i acceptar que ens trobem entrant en una nova era; no ens podem adormir als llorers dels èxits del passat!

– Després cal distingir-se de la resta de la competència. Per prosperar s’ha d’esdevenir una autoritat en alguna cosa i crear la nostra marca personal. Volem tenir una personalitat i una part específica del mercat. La pregunta a respondre és: Com puc ser una referència?

– Canviar el relat del que s’està oferint. Hem de contextualitzar l’oferta en una conversa més rellevant que ha de connectar amb el seu públic objectiu.

– Utilitzar un llenguatge real. La gent està cansada de parlar de màrqueting sense sentit.

– Assegureu-nos que la nostra reputació online passa la prova. Tots els clients potencials busquen a internet abans de contactar amb nosaltres. Ho hem de tenir tot controlat!

Quins serveis ofereixen a Laurier Partners?

En el sector immobiliari, l’hostaleria i altres sectors, ajudem a les empreses amb estratègies entorn de la seva:

– gestió de la marca

– vendes, màrqueting i comunicacions

– models de negocis i financers

– estratègies de creixement

 Així com nosaltres, també sou membres de Luxury Real Estate, per què creu que és important ser soci?

Primer i abans que res per a les relacions autèntiques que es creen i nodreixen dins de l’organització.

 Has estat recentment a Barcelona, què destacaries de la ciutat?

Hi ha molts indicadors de la recuperació espanyola que també són aplicables a Barcelona. Crec que actualment hi ha un creixement molt convincent per invertir a la ciutat. Degut al gran nombre de notícies negatives, tothom encara recorda  la crisi, però la recuperació no ha tingut la mateixa repercussió als mitjans.

Guifré Homedes

International Manager