Skip to main content

La increïble arquitectura de la Casa Batlló

Qui no coneix la història d’ Antoni Gaudí i la seva particular relació amb Déu i la natura? Aquests van ser els factors inspiradors de la seva particular arquitectura. Els exemples més clars són la Sagrada Família, la Pedrera i la Casa Batlló,  tres edificis característiques de l’skyline de Barcelona i visita imprescindible de turistes.

Precisament és la Casa Batlló la protagonista del següent vídeo LOVE Casa Batlló, cinta guanyadora del Festival Internacional de RIGA a la categoria de millor pel·lícula de turisme cultural. L’obra va ser produïda fa un parell d’anys per la Fundació Casa Batlló per promoure aquesta joia, que ja és Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.

El vídeo que us deixem a continuació és una peça de la desbordant creativitat i fantasia que reviu la imaginació de l’arquitecte quan va dissenyar l’edifici, donant vida a la seva obra.

Clic a la imatge:

casa batllo