Skip to main content

5 Raons per signar l’exclusivitat de comercialització

Quan s’accepta una propietat per comercialitzar, a part de la documentació necessària que s’ha d’exigir, se signa un contracte d’honoraris i condicions on es pot, o no, contemplar una clàusula d’exclusivitat que inclou diferents punts. Aquests, dels quals a alguns es fa referència a sota, són motius suficients per decidir signar una comercialització en exclusiva.

Aquests són els beneficis i avantatges que comporta aquest tipus de contracte amb Amat:

1. Tracte directe amb un comercial en exclusiva

La diversitat comercial i de mitjans no garanteix millors resultats. De fet, els resultats mostren que és millor confiar en un únic comercial que conegui el producte i pugui destacar i potenciar el millor de l’immoble. Així, a més, podrà identificar ràpidament els característiques del mateix amb les necessitats d’un llogater/comprador potencial.

2. El producte no es “crema” i hi donem prioritat de seguiment

El fet de trobar el producte publicat diverse vegades a un mateix portal immobiliaria (idealista, Fotocasa, Habitaclia,…) genera una sobresaturació i desinterès per la seva sobre-exposició, el que acabarà provocant el que comunament s’anomena “estar cremat”.

D’altra banda, la pròpia web generarà visites de millor qualitat ja que els seus visitants són clients que confien en nosaltres.

D’altra banda, l’exclusivitat implica prioritat de seguiment i oferiment als clients potencials.

3. Més seguretat i menys possibilitat d’errors

Si se signa un contracte en exclusiva, la possibilitat t d’errors en les dades aportades en la descripció es redueix. Si s’ha de fer un canvi puntual no s’haurà de recórrer a cadascun dels portals ni immobiliàries on és publicat, sinó que quedarà corregit d’una vegada.

4. Una major inversió en màrqueting i assessorament d’imatge

Al nostre cas el fet de signar un contracte exclusiu significa una major inversió en accions de màrqueting com l’aparició a l’aparador i la revista/newsletter mensual, i les xarxes socials. Així com una sessió de fotos professional. La imatge de l’immoble, per tant, serà també més cuidada.

5. Menys percentatge en honoraris

Contràriament al que pugui semblar, el contracte d’exclusivitat comporta un percentatge inferior als honoraris com agraïment per la confiança que es diposita en nosaltres.