Skip to main content

No és un negoci immobiliari, és un negoci de relacions

Acabem de tornar del 10è Simpòsium Internacional organitzat per Luxury Real Estate. Per nosaltres ja és el cinquè any que hi anem i, juntament amb altres congressos i fires, ens han donat unes possibilitats i uns coneixements que no teníem fa cinc anys.

Com en tota empresa familiar, a Amat els nous projectes es fan amb determinació però amb mesura. Sempre pensant que les coses costen i, per tant, de qualsevol projecte en tenim una visió a mig-llarg termini i, quan parlem d’internacionalització, encara més.

Avui dia podem dir que som una empresa internacional i, des de fa ja uns anys, comptem amb treballadors d’arreu del món al nostre equip. Venem i lloguem anualment un número important d’immobles a estrangers i tenim una xarxa molt consolidada i treballada de col·laboradors internacionals que ens permeten, no només rebre clients no nacionals, sinó ajudar a qualsevol comprador d’aquí a trobar l’immoble que busca en un país estranger.

Amat Immobiliaris compte ja amb una xarxa d’agents immobiliaris col·laboradors amb un abast de més de 25 països (EEUU, França, Xina, Rússia, Egipte,…) i moltes més ciutats de referència a nivell internacional. Per aconseguir crear i mantenir viva aquesta xarxa cal una bona combinació de viatges i feina de contacte quan som a Barcelona. En el nostre cas som fora més de sis setmanes l’any i tenim diversos sistemes per mantenir un contacte constant amb els nostres col·laboradors internacionals.

A part de negoci, els viatges i les experiències aporten molt coneixement. Quan tornem de qualsevol congrés el repte és posar en ordre tot l’après i les idees anotades, veure quines són vàlides per nosaltres i pensar com les podem aplicar a la nostra empresa.

Constància, història, implicació, activitat, serietat, innovació,…Tot això ens han aportat respecte en les associacions internacionals a les quals pertanyem i als mercats que treballem més intensament com, per exemple, el xinès. Avui, d’una forma que comença a ser significativa, aconseguim recomanacions i això és la proba de què tot el que hem sembrat comença a donar fruits.

Acabem amb una de les frases subratllades al congrés de la setmana passada, segurament simple i evident, però que cal interioritzar: It is not a real estate business, it is a relationship business.

Guifré Homedes

Director d’oficina