Skip to main content

Coneixent Lawrence Realty, empresa immobiliària a California

Muntanyes

Vaig conèixer a Chiara i Ron en dues ocasions diferents. Fa tres anys estava assegut al costat del Ron en un simposi internacional celebrat a València. I fa tan sols unes setmanes vaig conèixer a la Chiara caminant pel mercat Pike Place a Seattle. Els dos tenen una immobiliària familiar amb seu en un lloc molt bonic, Squaw Valley (www.lawrencerealty.com). Sempre és interessant saber més sobre llocs com Squaw Valley i Lake Tahoe. Simplement gaudiu de la lectura …

Em pots explicar una mica sobre la teva empresa i el seu mercat?

Vivim i treballem a Squaw Valley, Califòrnia, una comunitat molt amable a la base d’una estació d’esquí d’alta categoria i només unes milles del llac Tahoe. Squaw Valley va ser la llar dels Jocs Olímpics d’Hivern de 1960 i des de llavors la comunitat ha celebrat la seva història olímpica i ha estat un popular destí d’hivern.

La nostra empresa, Lawrence Realty, és un negoci familiar de béns immobles. Jo hi treballo conjuntament amb el meu marit, Ron Gajar, i el meu pare, Larry Lawrence. Els nostres clients vénen a la nostra àrea buscant un estil de vida de muntanya i els hi oferim orientació i experiència en el sector immobiliari, així com idees pel seu estil de vida. Molts dels nostres clients es fan amics i ens agrada trobar-nos-els a les pistes.

lawrenceTenen molts compradors internacionals interessats a invertir a Squaw Valley? Si els ten, de quins països procedeixen?

La nostra zona és una de les àreas d’esbarjo a la natura a Califòrnia. La gran majoria dels nostres clients són propietaris d’habitatges de segona residència que visiten la zona els caps de setmana i dies festius. Tenim alguns compradors internacionals, la majoria dels quals estan enamorats de la zona o tenen una connexió personal aquí. Més recentment, hem treballat amb clients de Mèxic, Austràlia, França, Canadà i Bermudes.

Squaw Valley és ben conegut com a destí d’hivern, però què succeeix amb la resta de l’any? És molt actiu Squaw Valley i el mercat immobiliari?

Squaw Valley és a prop del llac Tahoe, la joia de les muntanyes de la Serra, que ajuda a oferir una àmplia varietat d’activitats durant tot l’any a la nostra àrea. Canoa, kite surf, stand up paddle, ciclisme de muntanya, escalada, senderisme, golf, i la llista continua. Squaw Valley i els seus voltants ofereix activitats per a tothom, i el clima moderat fa que les activitats siguin molt agradables. Així que, sí, l’activitat immobiliària és durant tot l’any.

Des del teu punt de vista, quins són els beneficis de pertànyer a associacions com Luxury Real Estate?

Hem estat membres de Luxury Real Estate durant 7 anys. LRE ens dóna connexions nacionals i internacionals amb agències de qualitat. Això ens permet confiar als nostres clients a professionals immobiliaris arreu del món.

Coneixes Barcelona? Què creus que a la gent li agrada de la ciutat?

M’encanta viatjar. El meu marit i jo vam visitar Barcelona fa uns 15 anys en un viatge de 2 mesos per Europa. Barcelona és una ciutat plena de vida amb gent càlida, interessant història i una arquitectura espectacular. Recordo que un dia vam fer un volt per la ciutat, vam tornar al nostre hotel per una curta migdiada i després vam anar al centre per sopar. Vam donar un passeig per la Rambla, gaudint de la vida nocturna, fins a trobar un restaurant on vam gaudir d’un deliciós menjar mentre un pianista generava atmosfera. Barcelona és, sens dubte, un lloc que tinc intenció de visitar una altra vegada.

 

Guifré Homedes

International manager