Skip to main content

Amatluxury: Premi al Millor Disseny Web 2015

El passat dia 7 d’octubre la nostra marca Amatluxury ha estat guardonada amb el Premi al Millor Disseny Web 2015 al 20th Annual Luxury Real Estate Fall Conference a Seattle, Estats Units.

Guifré Homedes

Grup Amat, representat per Guifré Homedes, Director d’Oficina Amat a Barcelona i International Manager d’Amatluxury,  ha participat a l’esdeveniment on s’han tractat aspectes innovadors del mercat immobiliari i s’han compartit experiències i coneixement durant 4 dies.

La marca Who’s Who in Luxury Real Estate, amfitriona i organitzadora de l’esdeveniment, és reconeguda a nivell mundial tant pels líders de la indústria com pels mitjans de comunicació. Who’s Who estableix l’estàndard per a propietats de luxe i alt standing oferint una xarxa de més de 1500 cases i una bossa de més de 55.000 propietats multimilionàries a tot el món que engloba les millors marques de luxe, entre elles, Amatluxury.