Skip to main content

Entrevistant a John Stough

Parlant sobre tècniques de negociació durant el passat simpòsium d’immobiliàries de luxe, en John va comentar que” la negociació comença en quant agafes el telèfon per primera vegada”. Això només és un comentari amb sentit comú fet en John al congrés, però aquesta sensació de sentit comú i senzillesa és la que sento quan parlo amb en John o sento les seves opinions durant els congressos.

L’últim congrés, a Venècia, va ser el nostre 4rt congrés junts i durant tots aquests he escrit al meu quadern diverses frasesjohn com aquesta. La majoria d’elles són simplement frases, però són molt útils quan les recordes.

Segurament no sabem gaire de Kentucky, al menys fa quatre anys que no en sabíem res, i per això vaig demanar a en John que ens en parlés una mica més. Hi ha dues paraules molt importants: cavalls i bourbon.

Si us plau, gaudiu les respostes d’en John i, si hi ha res que vulgueu saber sobre Kentucky, només heu de entrar a www.kyselectproperties.com.

Ens pots explicar una mica sobre la teva companyia i el seu mercat?

Kentucky es una bonica part dels Estats Units situada a la regió del sud est. Tenim turons que creixen a les muntanyes de l’est i la nostra identitat està marcada per la indústria dels cavalls i el whisky bourbon. La nostra font de recursos és la pedra calcària, que beneficia a les dues indústries: per una banda, els cavalls beuen aigua que amb filtracions calcàries, que provoca que els seus óssos siguin més forts i, per altra banda, el bourbon també incorpora aquesta aigua el que dóna un gust únic.

El Kentucky Derby se celebra el primer dissabte de maig des de fa 140 anys així com la prova del Pura Sang de dos anys més ràpid del món. El Mint Julep, beguda que consta de bourbon i menta, es va crear a Kentucky i se serveix tradicionalment en aquesta històrica carrera.

Kentucky Selected properties va ser fundada fa 10 anys i gaudeix de tenir la distinció de Luxury Leader en el nostre mercat. Tenim 80 associats i serveix a Louisville, la ciutat més gran de la Commonwealth de Kentacky i l’àrea metropolitana. Hi ha aproximadament 1 milió de residents al nostre mercat. Els nostres associats estan molt involucrats en la comunitat i prenen papers de líders en organitzacions que serveixen la nostra comunitat des de les arts fins als esports.

Ens pots explicar com els compradors potencials americans veuen el mercat immobiliari europeu? Quins llocs d’Europa penses que estan més buscats?

 Molts americans comparteixen herència europea, el que fa que sigui una de les destinacions més populars pels viatgers estrangers. L’atractiu de l’arquitectura, de l’impressionant paisatge, menjar i vi, és el que fa que tornin. Els americans busquen cases a l’estranger atrets pel clima i la cultura. La riquesa històrica d’aquests països defineix el nostre propi país i ens inspira a aprendre més i ens fa experimentar una immersió al seu estil de vida.

Les grans ciutats europees eren un imprescindible en el que era conegut com Gran Tour! Aquestes segueixen sent importants i els països mediterranis tenen una reputació per la proximitat de la gent i el bon acolliment per part dels seus habitants, que donen la benvinguda als viatgers i nous residents. Espanya, França i Itàlia són al top de la llista.

Des del teu punt de vista, quins són els beneficis de pertànyer a associacions com Luxury Real Estate?

He gaudit de 35 anys de carrera en el sector immobiliari i he trobat que l’associacionisme amb agents immobiliaris d’èxit, en qualsevol mercat, és especialment beneficiós pel nostre negoci. Tot i les diferències de costums hi ha aspectes molt comuns, sense importar el continent on fem els negocis. Luxury Real Estate representa el millor del millor a la nostra indústria i la qualitat dels seus membres i la seva voluntat de compartir són grans actius per nosaltres. Això ens ofereix una perspectiva global, que és essencial en aquesta era digital! El comprador.

Al simpòsium internacional Luxury Real Estate hem sentit moltes idees i tècniques molt interessants sobre màrqueting. Quina va ser la que més et va agradar a tu?

El màrqueting per al comprador d’alta gamma sempre m’ha intrigat. Els aspectes digitals per arribar a ells van ser els que més van atreure la meva atenció. De fet, ja estic explorant noves maneres d’arribar a aquest savi grup de compradors.

Coneixes Barcelona? Que creus que agrada més de Barcelona a la gent?

La meva dona i jo hem visitat Barcelona 3 cops i és realment impactant. El paisatge amb muntanyes caient sobre el mar és increïble. Encara gaudeixo mirant fotografies que vam fer del Mercat de La Boqueria, que és realment un banquet per als sentits. Per mi l’arquitectura de Barcelona realment em fa gran impressió. La meva dona és interiorista i pensa que la ciutat té un gran estil! El calorós acolliment de la gent és el que més ens sobta!

 Guifré Homedes Amat