Skip to main content

Debbie Fisher: “Has de connectar amb la manera en què la gent vol tornar a viure”

DebbieVam conèixer a la Debbie Fisher de Handsome Properties a Florència al 2012. Pels dos era la nostra primera vegada a una conferència de Luxury Real Estate i des d’aleshores ens trobem cada any a l’International Luxury Real Estate Conference. Sempre és interessant i productiu compartir coneixements amb companyies internacionals com Handsome Properties perquè és una manera de conèixer altres punts de vista del mercat immobiliari, d’aprendre noves estratègies de màrqueting i també, de construir fortes relacions beneficioses per les dues companyies.

És un plaer veure com Handsome Properties, tot i haver estat fundada en un moment complicat pel mercat immobiliari, ha triomfat. Amb passió i confiança en el màrqueting el resultat ha estat exitós per la companyia, així com també ho ha estat per a nosaltres durant la forta crisis immobiliària a Espanya. A continuació Debbie Fisher, propietària i agent comercial en cap de Handsome Properties, ens parla sobre la seva companyia, els mercats immobiliaris i les MLS. Per acabar, volem felicitar a Debbie pel recent guardó a la seva web amb el premi a la millor web de Luxury Real State (Best Website Award)

Ens podries fer cinc cèntims sobre la teva companyia i el seu mercat?

Vaig fundar Handsome Properties al 2008 quan el mercat immobiliari als Estats Units començava a patir una davallada econòmica. Afortunadament, això em va beneficiar i vaig ser capaç de vendre’m a mi mateixa i a la meva companyia amb màrqueting estratègic quan tots els altres retallaven en el seu pressupost de publicitat. Vaig crear anuncis d’estils de vida positius que connectaven realment amb la manera en què la gent volia tornar a viure. Em vaig promocionar a mi mateixa a través de publicitat basada en les emocions. Això semblava funcionar així que vaig seguir incrementant cartera de propietats i clients en un mercat clàssic i dur.

A més a més, vaig endegar Handsome Properties International creant nous espais publicitaris i forjant noves aliances a França, Espanya i Itàlia. Aquestes connexions internacionals m’han ajudat a crear una perspectiva real del mercat global i, sorprenentment, un bon número de gent de Charleston viatja a Europa cada any. El mercat de Charleston continua creixent cada any de forma exponencial i va ser votat recentment la “Ciutat Número 1 dels Estats Units” per Nast Traveler, per tercer any consecutiu des de 2013.

Cada vegada més persones se n’adonen que Charleston és un bon lloc per treballar, viure i jugar, i tot això s’ha tradueix positivament des de fa uns anys, en un fort i saludable mercat immobiliari.

Des del teu punt de vista, quins són els beneficis de pertànyer a una associació com Luxury Real Estate o Prestige–MLS?

Luxury Real Estate ha estat una fantàstica font de publicitat, referències i educació. Durant els últims 3 anys he format part d’altres dos grups internacionals enfocades en Europa de l’Est, la Xina i el Regne Unit, anomenats Prestige-MLS, Caimeiju i Mayfair. Les vaig conèixer a través de membres de Luxury Real Estate i em vaig adonar que el coneixement que s’obté formant part d’aquestes organitzacions és incalculable. Pertànyer a associacions com aquestes t’ajuda a impulsar la teva credibilitat de cara als clients i els hi demostra que estàs compromesa a promoure les seves propietats a través d’una plataforma internacional.

Pots explicar com els potencials compradors americans veuen el mercat immobiliari europeu? Quins llocs d’Europa penses que són els més demandats?

Penso que els compradors americans veuen el mercat immobiliari europeu com un bon lloc on invertir i trobar oportunitats per a una segona residència. Diria que les àrees més populars són París, La Provença, el sud de França, La Toscana i Barcelona. Molts americans farien estades d’un a dos anys a París per matricular als seus fills  en alguna de les magnífiques escoles internacionals que la capital francesa ofereix. Algunes vegades, llargs lloguers es transformen en vendes i els americans poden allargar la seva estada més del que esperaven perquè gaudeixen de l’estil de vida francès.

Coneixies Barcelona? Què creus que agrada a la gent de la ciutat?

He estat a Barcelona abans i definitivament m’encanta l’energia que desprèn la ciutat. Amb una vibrant escena culinària i punts de referència històrica com la Sagrada Família, és difícil no enamorar-se de Barcelona! La Rambla i els mercats a l’aire lliure són també algunes de les atraccions preferides. La gent també és molt hospitalària i orgullosa de la seva ciutat. No he conegut encara a ningú que no hagi gaudit la seva visita a Barcelona.

Guifré Homedes Amat