Skip to main content

Debbie Fisher

La setmana passada a Barcelona vam celebrar el 11è Simpòsium Internacional de Luxury Real Estate, una trobada de professionals del món immobiliari de luxe i de la qual nosaltres en som els hostes. Gairebé 40 experts d’agències de conegut prestigi arreu del món s’han donat cita al centre de la ciutat per conèixer en primera persona el mercat espanyol de la mà de Guifrè Homedes, Internacional Manager de luxury al Grup Amat.

En aquesta reunió ens hem retrobat amb la Debbie Fisher, propietària i agent comercial en cap de Handsome Properties, una empresa fundada al 2008 que té una historia similar a la nostra, ja que en temps de crisi ha sabut créixer i ha triomfat en un mercat tan competitiu com és l’immobiliari i, més si cap, el nord-americà. Amb passió i confiança en el màrqueting, el resultat ha estat un èxit per la companyia, així com també ho ha estat per a nosaltres durant la forta crisi immobiliària a Espanya.

El màrqueting és precisament l’eina més forta de Handsome Properties i el que li va fer guanyar el Premi a Millor Web de Luxury Real State (Best Website Award) fa uns anys. En aquests moments podem dir que la seva estratègia, incorporant imatges i vídeos d’alta qualitat amb entrevistes als arquitectes, propietaris i persones relacionades amb les propietats en venda, són molt innovadores.

Com a exemple, aquesta casa a Charleston. Una propietat exclusiva, la residència més antiga coneguda localment com a la “Porta espasa”, construïda al 1803. Aquesta elegant peça té gairebé 1600 m2, 9 habitacions, 13 banys complets i 3 de cortesia, i és una de les propietats més impressionants i amb més historia de la província. Aquí podeu veure el vídeo tan fantàstic que han fet per publicitar-la.

Durant aquests dies a Barcelona hem pogut reforçar la nostra relació i aprofitar el feedback el màxim possible per poder-lo aplicar al mercat del nostre país.