| (+34) 934 529 960 | info@amatimmo.cat

4 abans i després d’increïbles transformacions

Share on your social... Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+

A Nova York, més exactament a Manhattan’s East Village, Henry, banquer i solter va adquirir un apartament gairebé destrossat amb la intenció de remodelar-lo i fer-lo de nou. Tot i el greu estat de l’habitatge, Henry va veure un gran potencial i no només va voler reformar la cuina sinó reorientar-la i fer un gran rentat de cara

Les imatges de l’estat de la cuina ho diuen tot.

       ABANS

Cuina abans

Abans 2

Després de mesos d’obres i una inversió important el resultat és impressionant.

        DESPRÉS

despres cuina

cuina després 2

cuina després 2—–

Vist a Apartment Theray bit.ly/1muoOzf

—-

El cas de la caravana que volia ser un quiosc mòbil per fer publicitat d’una població al Canadà també és digne de destacar. Amb un pressupost de 3000$ es va reformar, moblar, pintar i decorar. Es va fer de nou el terra i la instal·lació elèctrica.

Així era…

       ABANS

caravana 3

tour kiosk beforre

Caravana

… i així ha quedat:

 

        DESPRÉS

caravana 2

tour kiosk after

Vist a Relish Interiors bit.ly/1muqGYK

La següent parella va haver de redistribuir casa seva després de l’arribada del seu primer fill. Tot i que la casa era gran no disposava d’un espai propi per poder fer tant d’oficina com d’habitació d’esbarjo per la petita.

La solució la van trobar al sostre de la casa. Els 4 metres d’alçada van permetre construir un altell on crear dos nous espais.

 

      ABANS

playroom

playroom3

Ells mateixos es van posar a la feina i van dissenyar i construir l’espai. El resultat és aquest…

      DESPRÉS

playroom2

playroom4

Vist a Aprtment Therapy bit.ly/1fTJzkm

Els espais petits no els podem donar per perduts. Amb gust i imaginació poden resultar estances molt acollidores. A més a més, el pressupost serà probablement més reduït i més fàcil la decoració.

A un petit apartament de Portugal, el seu propietari es va trobar amb una sala d’estar fosca, recarregada, mal decorada i molt deteriorada.

 

      ABANS

living room portugal before

El que va decidir fer el seu propietari va ser, primerament, ampliar l’espai eliminant la porta d’entrada a la zona de nit per donar sensació d’amplitud i retirar els mobles vells.

Al terra també li va donar un aire més modern i hi va col·locar al lloc de l’original, un de laminat. A més a més de retirar la porta, va pintar les parets d’un to gris per fer més lluminosa l’estança.

living room portugal after

Vista Apartment Therapy bit.ly/1O4AOOe

 

Share on your social... Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+