Skip to main content

Costa Barcelona - Garraf

Cosmopolita, innovadora, amb una rica oferta cultural, esportiva i de lleure, excel.lent i variada gastronomia, clima mediterrani i quilòmetres de platja per gaudir. Tot això converteix Barcelona i la seva costa en la més atractiva localització a nivell europeu per adquirir un habitatge, ja sigui a mode d’inversió o per al gaudiment personal.

És característica comuna a tota aquesta àrea la presència d’una creixent comunitat internacional, de col.legis internacionals, excel·lents infraestructures (Aeroport del Prat, xarxa d’autopistes i transports urbans), de ports esportius i oferta de Shopping d’alt nivell.

Al Nord de Barcelona poblacions com Badalona o Mataró ofereixen una alta qualitat de vida al costat del mar i una gran varietat d’oferta gastronòmica de tradició marinera.

Al costat de Barcelona, a només 15-20 minuts de Barcelona, es troben les localitats de Gavà i Castelldefels que compten amb zones residencials d’alt nivell. El destí privilegiat que escullen per viure professionals d’èxit (estrelles esportives, artistes, empresaris …) i que, a la vegada, no volen renunciar a un estil de vida urbà al costat del mar.

Al Sud de Barcelona, a 40 km de Barcelona, es troba la preciosa i pintoresca vila costanera de Sitges, la “Blanca Subur” denominació llatina que la defineix d’acord amb la llum i atmosfera especial que es respira als seus carrers. Amb un nucli antic i un passeig marítim bellíssim, és un reflex de les empremtes que el Modernisme va deixar a les seves cases.
La vila està dotada de tots els serveis necessaris per viure amb tota la comoditat durant l’any. Actualment, un 25% de la seva població és de procedència internacional (el 63% són europeus). La vila compta amb 17 platges d’alta qualitat, 11 d’elles urbanes i la resta són cales més íntimes als voltants.
La seva excel·lent situació, propera a Barcelona, i la seva potent oferta cultural i lúdica fan de Sitges un lloc de somni per a viure i un referent turístic a nivell europeu.