Skip to main content

Quatre exclusives propietats publicades a la revista Mayfair Collection Primavera/Estiu

Aquestes 4 luxoses propietats han estat publicades a l’edició Primavera/Estiu 2016 de la revista Mayfair. Aquí pots trobar exclusives característiques i deixar volar la teva imaginació per descobrir com seria d’emocionant viure en elles.

 

Ref. 19018 Fusió magistral amb la naturalesa

19018 Aquesta vil·la de disseny de la zona La Selva ha estat concebuda pels arquitectes Josep Camps i Olga Felip per a PGA Catalunya Resort. La fusta i el vidre són els grans protagonistes d’aquest habitatge. Amb el propòsit d’aprofitar el paisatge espectacular que l’envolta, l’habitatge incorpora un porxo perimetral a mode de

gran mirador. L’àrea de la sala d’estar és molt lluminosa i ofereix impressionants vistes al carrer 15 del Stadium Course i al meravellós paisatge. Els grans finestrals panoràmics creen un ambient especialment acollidor i assolellat, reforçat per un rebedor amb una lluerna a la zona d’entrada. Tota l’àrea de l’habitatge s’estén en una única planta, si bé les zones d’ús diürn estan separades dels dormitoris. La sala d’estar-menjador, de generoses dimensions, on s’integra una cuina de disseny de la marca Bulthaup, de gran valor estètic, és el lloc ideal per rebre convidats. Tant la sala d’estar com els 3 dormitoris tenen accés directe a l’àmplia zona exterior, amb terrassa, jardí i piscina desbordant de disseny exclusiu

 

Ref. 20002Vistes espectaculars al Cap de Creus (Roses)

 Panoramica (5)_20002 Vol gaudir de les millors vistes al Cap de Creus? En aquesta magnifica finca gaudirà d’espectaculars postes de sol, en un entorn incomparable: Situada al bell mig del Parc Natural, al Cap Norfeu (entre Cadaqués i Roses), i molt a prop de Cala Montjoi, on s’està construint la Fundació BULLI del prestigiós Xef Ferran Adrià. La casa amb un disseny arquitectònic clarament mediterrani ofereix una total privacitat, distribuïda en dos plantes unides per una escala interior, amb 5 habitacions, 4 banys, estudi independent, cuina, menjador i sala d’estar, varis porxos, patis, zona barbacoa, i en un terreny molt gran que li permetrà gaudir d’immillorables vistes a mar des de qualsevol punt. Garatge de 2 places. La Finca té accés directe a una petita platja de roques on podrà gaudir del seu temps d’oci, pescant, nedant en les seves cristal·lines aigües, o simplement gaudint del seu preciós paisatge.

 

Ref. 19898 Natura i pau en estat pur

014-st_aniol-2901

Increïble finca, única per les seves característiques, que es troba en ple Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, situada en un terreny entre la bonica Serra de Finestres i la de Medes, proper a la riera de Llémena. La finca es composa d’una Masia del segle XVII i d’una villa annexa de l’any 2010.

Per una banda la preciosa Masia Catalana de fa 300 anys, totalment renovada (casa rural) mantenint els seus atributs únics amb peces com el forn original de fusta. La Masia està dividida en quatre habitatges independents, incloent tres apartaments amb una habitació doble cada un, més un altre amb dues habitacions dobles, el que permet acomodar bé als seus convidats i viure en plena natura de manera totalment privada.

 

Ref. 19624 Excel·lent pis totalment reformat en immillorable zona, molt bona distribució i magnífics acabats

BCN ganduxer 57 7-1 (5)_19624

Excel·lent pis alt i espaiós totalment reformat en zona immillorable i amb molt bona distribució.

Disposa de 3 habitacions dobles i una suite principal, més un espai habilitat per a despatx. Te molt bones vistes i il·luminació. Magnífica Terrassa de 20m2, cuina d’alta gama, pàrquing per a 2 cotxes i traster. Calefacció individual a gas, aire condicionat. La finca disposa de servei de consergeria.