Skip to main content

Cinema a la fresca a Barcelona

Si ets un amant del cinema aquest estiu et trobaràs com un peix a l’aigua. Aquest mesos de juliol i agost Barcelona ofereix diversos espais a l’aire lliure per gaudir del setè art, molts d’ells acompanyats de música, aperitiu o espectacle. Vols saber on es troben?

 

1. Cinema a Montjuich. Tot un clàssic.  

Del 3 de juliol al 8 d’agost

En un dels espais més bonics de la ciutat, la Sala Monjuich ofereix cinema, pícnic i música en directe durant aquests mesos d’estiu. La cartellera de cinema comptarà amb clàssics i reposicions actuals com Nebraska, El Gran Lebovski o Cinema Paradiso. L’entrada costa 6€ i es poden llogar còmodes hamaques per 3€. Per facilitar l’accés, TMB posa a la disposició dels assistents autobusos llançadora des de Plaça Espanya, totalment gratuïts, que pujaran i baixaran del Castell adaptant-se als horaris de les projeccions.

montjuichFoto: TimeOut

2. L’Illa Diagonal. Love is in the air.

Del 2 al 30 de juliol

L’Illa Diagonal organitza un cicle de pel·lícules dins la categoria Love is in the air, on es projectaran fins el dia 30 de juliol films com Her, 10000km o 8 apellidos vascos per 2€. Totes són en VOSE.

Her

Foto: TimeOut

3. Gandules al CCCB. Pel·lícules d’amor

Del 4 al 21 d’agost

A la plaça de la Dona, al CCCB, es projectaran 10 films, tots relacionats amb el sentiment universal que mou el món: l’amor. Pel·lícules clàssiques com Gloria, La ley del más fuerte o Obsesión, amb Kirk Duglas, faran que s’enamorin tots aquells que s’apropin a la plaça els dimarts, dimecres i dijous del mes d’agost.

Foto: TimeOut

4. Cinema a la platja. Quan se’n va el sol

Del 9 de juliol al 16 d’agost

Cinema alternatiu i gratuït al costat del mar és el més refrescant que ofereix Barcelona aquest estiu, que s’ha convertit en un clàssic entre els barcelonins i aquells que passen uns dies a la ciutat. Aquest any els dijous i diumenges d’agost estaran amenitzats per projeccions com Barcelona nit d’estiu, Sobre la marcha o Loreak.

Foto: meetup

Ara només queda prendre la difícil decisió d’on anar!