Skip to main content

48 H Open House Barcelona

Aquest cap de setmana, 25 i 26 d’octubre, tindrà lloc a Barcelona el 48h Open House Barcelona emmarcat dins del Festival d’Arquitectura de Barcelona que, per 5è any consecutiu, obre les portes de 150 edificis intentant apropar així l’arquitectura a tot tipus de públic.

La iniciativa va començar el 1992 a Londres i s’ha anat estenent arreu del món fins que al 2010 va arribar a la Ciutat Comtal. De caire transversal i sense ànim de lucre, el projecte busca implicar agents socials, tècnics i artístics per tal de fer “re-mirar” l’arquitectura barcelonina als seus habitants.

Durant aquests dos dies es podran recórrer diferents itineraris que conviden a explorar, descobrir nous punts de la ciutat i redescobrir-ne d’altres, així com participar en activitats per entendre més de prop l’arquitectura, i assistir a conferències totalment de franc durant el cap de setmana.

Per gaudir al màxim de l’experiència, 48h Open Festival ha posat a l’abast dels assistents una aplicació mòbil per tal d’organitzar el millor possible les visites que es vulguin realitzar així com també un mapa i guia pràctica amb informació breu de cada un dels edificis que es poden visitar.

Els itineraris, que es duran a terme en grups reduïts, seran guiats per voluntaris i es realitzaran per ordre d’arribada. Alguns dels arquitectes autors poden ser-hi als edificis per donar més informació o aclarir dubtes.

Així doncs ja sabeu, si voleu passar un cap de setmana diferent i conèixer millor la fesomia de Barcelona, no podeu deixar passar l’oportunitat de descobrir per dins algun dels seus emblemàtics edificis.

Ah, i recordeu que és totalment gratuït!