Skip to main content

Costa Brava - Empordà

A menys de 2 hores de Barcelona, des del seu punt més allunyat a la frontera amb França, i a menys de 45 minuts de l’aeroport de Girona, l’Empordà i la seva costa, anomenada Costa Brava, és una de les zones més belles de Catalunya, el destí turístic preferit de molts dels visitants del nostre país.

En un radi de 30 minuts pots visitar poblets medievals (Peratallada, Pals, Monells, Rupia, Foixà…) centres d’oci i shopping (Platja D’Aro, Lloret, Tossa, Roses) i preciosos pobles pescadors (Llafranc, Calella, Cadaqués famós pel seu ambient artístic).

Combina platges d’enorme bellesa i varietat: llargues platges de sorra fina com Platja D’Aro, Calonge, S’Agaró, Roses, Empuriabrava i L’Estartit; petites cales perfectes per fondejar la barca i practicar l’snorqueling com a Begur o Palamós; platges en pobles pescadors d’enorme encant com Llafranc, Cadaqués, Port de la Selva, Calella; o amb escenaris magnífics com els de Tossa de Mar, els jardins de Cap Roig, a Empúries o el Castell de Peralada.

Estant a la Costa Brava, no hem d’oblidar una visita a Girona, la preciosa capital, ni Figueres, la ciutat Dalí, on aquest famós artista surrealista ha deixat forta empremta amb el seu impactant museu.

L’Empordà és, a la vegada, famós per la seva gastronomia, el seu clima i una combinació de tradició i turisme en perfecte harmonia. Es tracta d’un paisatge que podríem confondre amb la Toscana italiana. Magnífiques mansions de pedra (masies), hotels de gran luxe disseminats al voltant de petits nuclis històrics, centres hípics, camps de golf i ports esportius distribuïts per tot el territori. L’Empordà, gaudeix també de centres urbans perfectament preparats per qualsevol necessitat (La Bisbal, Palafrugell, Palamós, Girona, Figueres).
Tot el que hom pot necessitar, calma, passar-ho bé, un senzill arròs de pescador o un sofisticat plat d’estrella Michelin, sempre a menys de 30 minuts d’allà on esteu.
Luxe i tradició tot a mà. I Barcelona a menys de 1.30h!