Skip to main content

Barcelona Residencial

Com totes les grans ciutats Barcelona té una important àrea residencial. Ciutats com Sant Cugat del Vallès i Sant Just Desvern estan a menys de 30 minuts de la Plaça de Catalunya i del Passeig de Gràcia, dues de les zones cèntriques de la ciutat de Barcelona.
Aquestes dues poblacions tenen un reconegut prestigi internacional per la qualitat dels seus serveis, per la qualitat dels seus habitatges, per la seva bona comunicació amb la ciutat de Barcelona i per ser cosmopolites, modernes i obertes.

Sant Cugat del Vallès és una magnífica ciutat de 83.000 habitants, envoltada, per un costat, per els turons del parc de Collserola, i, per l’altre, per de les planúries del Vallés. Sant Cugat és una ciutat d’alt nivell, amb la població amb l’índex de natalitat més alt d’Espanya, amb un centre històric a l’entorn del seu Monestir, construït al segle IX, format per una xarxa de carrers peatonals i comercials on realment s’hi respira vida. Hi ha un estil de vida que gaudeixen tots els que hi viuen i del que en són eterns defensors.
Sant Cugat del Vallès té àmplies zones de cases d’alt-standing i luxe, en entorns molt privilegiats com són les zones Can Majo, Can Trabal, el Golf, Turó del Pinyer, l’Eixampla i l’Arxiu. La ciutat disposa de tota classe d’equipaments, des dels esportius, destacant especialment el seu camp de golf inaugurat fa 100 anys, futbol, basquet, excursionisme, etc. Passant pels culturals, amb la Casa de Cultura, el Teatre-Auditori, on s’hi celebren cicles de teatre, cicles de concerts, cinema etc. I acabant per l’educació, la ciutat disposa de molt bones escoles, algunes d’elles internacionals, la Fundació privada Cultural Japonesa, l’escola Hatikva, el Viaró, l’escola Europa, Thau, Sil, Proa o La Farga, en són un exemple.
Per últim, Sant Cugat és una ciutat verda i sostenible, amb amplíssims parcs, zones per bicicletes, per practicar running, BBT, etc.

Sant Just Desvern, poble i ciutat a 7 minuts de Barcelona. És una àrea eminentment residencial, amb 25.000 habitants, si hi sumen les zones residencials dels pobles veïns. El seu centre conserva encara el sabor dels pobles de principis del segle XX. Té tota classe de serveis i equipaments, des d’escoles internacionals (Deutsche School and American School of Barcelona), a escoles de prestigi com la Institució La Miranda, Escola Garbí, Escola Isabel de Villena, i escoles publiques d’alt nivell.
Sant Just també compta amb vàries instal•lacions esportives com Can Melich, dues escoles d’equitació, escoles de tenis, i destaca, especialment, les instal•lacions del Futbol Club Barcelona. Tota aquesta àrea es caracteritza per estar en contacte amb zones verdes, com el parc de Collserola, considerada la prolongació de les zones verdes de la població. Podrà practicar tota mena d’esports relacionats amb la natura sense necessitat de prendre cap vehicle, i gaudirà de boscos, i vistes magnífiques sobre la ciutat de Barcelona.
Les zones més reconegudes on podem trobar les millors cases de Luxury són la zona de Ciutat Diagonal, Bellsoleig i el Sagrat Cor. Són zones residencials on la pau, la tranquil•litat i el bon veïnatge són valors molt apreciats, i sobretot cal destacar la seva seguretat.