Skip to main content

Barcelona Ciutat

Si vol mar, muntanya, arquitectura, història, tradició, modernitat, innovació, cultura, gastronomia, seguretat, diversitat, Barcelona és la seva ciutat per invertir en propietats immobiliàries amb una alta i llarga rendibilitat.

Barcelona és una ciutat mediterrània, amb un clima esplèndid, amb unes platges fantàstiques amb un port excepcional, tan si parlem del port esportiu com del port de mercaderies. Barcelona és una ciutat que avui mira el mar i gaudeix d’una amplíssima oferta d’oci i gastronomia.Barcelona és una ciutat amb molta història.

Tenim una ciutat que reflecteix i explica part de la història d’Europa, des del l’Imperi Romà amb les restes de les muralles i diferents edificis civils a la Barcelona medieval al Barri Gòtic. Passejar pels carrers de Barcelona permet descobrir constantment: el Barri del Born i la Ribera, la Barcelona jueva; la Barcelona modernista al Barri de l’Eixample -zona de passeig i allà on vivia la burgesia catalana del segle XIX- o els Barris de Sant Gervasi i Pedralbes, la Barcelona residencial que s’aixopluga a la falda del Parc Natural de Collserola; i la Barcelona moderna i innovadora al Barri de Poblenou i més concretament el 22@.

Si mirem Barcelona des de l’arquitectura, trobem grans obres d’art romànic i gòtic, com l’església de Sant Pau del Camp, l’església de Santa Maria del Mar o la Catedral, la Llotja. Les grans obres del Modernisme com el Palau de la Música, la casa Lleó Morera, l’Hospital de Sant Pau, obres de l’arquitecte Domènech i Muntaner, també juguen un paper molt destacable a la ciutat de Barcelona, així com les del reconegut arquitecte Antoni Gaudí: La Pedrera, la Sagrada Família, la Casa Vicens, la Finca Güell o les Teresianes. I no podem passar per alt els projectes innovadors de Carles Ferrater, Jean Nouvel, Albert Blanc, Enric Miralles.

La Barcelona cultural queda plasmada amb la música amb construccions com el Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música i l’Auditori, o amb festivals de música, com el Sonar i el Primavera Sound. Però no només és música, a Barcelona hi ha molts teatres on contínuament se celebren obres i representacions, com en el Teatre Nacional, el Teatre Lliure, el Teatre Grec, i molts altres! I per suposat, a Barcelona també hi ha literatura, amb l’Ateneu Barcelonès, una institució cultural creada des de fa més de 150 anys, o la Biblioteca Nacional de Catalunya, fundada a l’any 1907.

A Barcelona també ens agrada viure bé i això és possible gràcies a l’excepcional gastronomia, amb més de 24 restaurants amb estrelles Michelin, hotels de gran nivell, un amplíssim ventall de zones de ‘shopping’ amb les més reputades marques nacionals i internacionals, situades, per exemple, al Passeig de Gràcia i la Rambla de Catalunya.

Barcelona és una ciutat connectada al món, gràcies al aeroport i al port, ambdós amb un tràfic important. Barcelona és el paradigma del disseny i la innovació. Barcelona és una ciutat que compta amb les millors universitats i escoles de negoci: IESE, ESADE i EADA en són un exemple.

En resum, Barcelona es una ciutat amiga, càlida, propera i multicultural, que rep amb els braços oberts a totes les persones i famílies que en passem a formar part.

Amat. amb els seus 65 anys d’història, forma part d’aquest esperit de Barcelona. I volem ajudar-lo a trobar el millor immoble, la millor casa, el millor pis, perquè Vostè es pugui instal·lar i/o invertir.
Amat. l’acollirà, ensenyarà, negociarà l’immoble que necessiti, i l’ajudarà en el procés de formar part de aquesta ciutat que tant estimem.