| (+34) 934 529 960 | info@amatimmo.cat

Barcelona perfecta per començar una nova vida

Share on your social... Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+

La capital catalana ha estat escollida segons informa la revista Time Out com la tercera ciutat en tot el món on començar una nova vida.

Foto de Logan Armstrong

Després d’avaluar a les diferents ciutats segons varies categories com la ‘tassa d’ocupació’, ‘el preu del lloguer’ o ‘la qualitat de vida’, Barcelona ha sortit com la tercera millor ciutat del món per començar una nova vida al 2022.

L’enquesta l’ha realitzat l’empresa d’envasos Grup RAJA i per davant de la ciutat comtal hi trobem Atenes i Austin.

Però, a més a més, la ciutat té una altra tercera posició, en aquest cas pel premi europeu a l’accessibilitat, l’Access City Award 2022. Es tracta d’un premi en el que escullen entre més de 40 ciutats pre-seleccionades amb més de 50.000 habitants a les que posen més fàcil la mobilitat i l’accessibilitat als seus ciutadans eliminant barreres i millorant l’accessibilitat per a que tothom pugui treballar i viure-hi sense problemes.

Les guanyadores han estat Luxemburg, Hèlsinki, i en tercera posició apareix Barcelona. Un dels punts més ben valorats són les estacions accessibles al metro, les màquines expenedores de bitllets amb veu, l’accessibilitat al 100% de la flota d’autobusos amb rampes, identificació del vehicle en Braille i la informació acústica.

Aquest premi és important perquè la població de la Unió Europea cada cop està més envellida i al voltant de 87 milions pateixen alguna discapacitat.

Share on your social... Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+